Σώσον Κύριε το λαόν σου! Έγινε αγιασμός σε ΑΤΜ στην Κάρπαθο

φωτο από rodiaki.gr
Freepen.gr - Όπως διαβάσουμε στη rodiaki.gr το Επαρχείο Καρπάθου-Κάσου ανακοίνωσε ότι άρχισε η λειτουργία των αυτόματων μηχανημάτων ανάληψης χρημάτων στα χωριά Αρκάσα και Λευκό της Καρπάθου.

Και σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη όσον αφορά τους κατοίκους, εξυπηρετεί την καθημερινότητά τους ενώ πιθανότατα τους γλυτώνει από ταλαιπωρία κι άσκοπες μετακινήσεις.

Μέχρι εδώ πολύ καλά και μπράβο, αλλά διαβάζουμε / βλέπουμε στις φωτογραφίες ότι πραγματοποιήθηκε αγιασμός (!) και στα δύο μηχανήματα (ΑΤΜ)!

Σεβόμαστε τις καλές προθέσεις αλλά από πότε η Εκκλησία ευλογεί μηχανήματα που έχουν να κάνουν με χρήματα (δηλαδή το Μαμωνά) και τα οποία μάλιστα μέσω των δυνατοτήτων τους ενισχύουν την προώθηση της λεγόμενης αχρήματης κοινωνίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail