Χαμός με δηλώσεις & διαψεύσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά, Μουσταφά για τους 8 Τούρκους και την Ελλάδα ως βιλαέτι της Γερμανίας

Freepen.gr - Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά φαίνεται πως άναψε φωτιά με δηλώσεις που του αποδίδει ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός STAR σχετικά με το ζήτημα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, των οποίων την έκδοση επιθυμεί η Τουρκία.

Τι λέει το τουρκικό STAR

Σύμφωνα με τον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό ο Μουσταφά Μουσταφά δήλωσε:

«Η οικονμική κρίση έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε βιλαέτι της Γερμανίας. Το Βερολίνο εμπόδισε την έκοδη των μελών της FETO. Δεν μπορούμε να αντέξουμε την πίεση της Τουρκίας αλλά αν τους στέλναμε πίσω αυτό θα ενοχλούσε τη Γερμανία».

Τι δήλωσε ο βουλευτής

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά δήλωσε:

«Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλο της 30ης Ιουνίου 2017.Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με τον χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι. Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελλογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail