Άγκυρα και Μόσχα συμφώνησαν στην παράδοση των S-400 αλλά ψάχνουν για τα λεφτά!

Freepen.gr - Η Μόσχα και η Αγκυρα συμφώνησαν για την παράδοση του αντι-αεροπορικού αμυντικού συστήματος S-400 στην Τουρκία, δήλωσε ο ρωσικός προεδρικός βοηθός Βλαντιμίρ Κοζίν στις 29 Ιουνίου όπως αναφέρει η hurriyetdailynews.com.

"Η σύμβαση έχει συμφωνηθεί. Το ζήτημα για το δάνειο δεν έχει επιλυθεί ακόμα" ανέφερε ο Κοζίν, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Ο Κοζίν ανέφερε επίσης ότι η Ρωσία δε βλέπει «εμπόδια» στην παράδοση του αντι-αεροπορικού συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Τουρκία σε σχέση με την ένταξή της στο ΝΑΤΟ.

Το S-400 είναι το σύστημα αεροπορικής άμυνας της επόμενης γενιάς της Ρωσίας. Μπορεί να μεταφέρει τρία είδη βλημάτων ικανά να καταστρέψουν στόχους, συμπεριλαμβανομένων βλημάτων και πυραύλων κρουζ.

Το σύστημα δύναται να εντοπίζει και να εμπλέκεται μέχρι και με 300 στόχους ταυτόχρονα και έχει ανώτατο ύψος 27 χιλιομέτρων (17 μίλια).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail