Τη διπλωματική εκπροσώπηση της Ελλάδας στα κρατίδια των Εξαρχείων και του Μενιδίου αναλαμβάνει η Αίγυπτος!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Αίγυπτος πρόκειται να αναλάβει τη διπλωματική εκπροσώπηση της Ελλάδας στα ανεξάρτητα κρατίδια των Εξαρχείων και του Μενιδίου.

Η κίνηση αυτή έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ανάθεση από το Κάιρο στην Αθήνα της διπλωματικής του εκπροσώπησης στο Κατάρ.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις τόσο στο Μενίδι όσο και στα Εξάρχεια όπου η ελληνική πλευρά δήλωσε αδυναμία να εκπροσωπήσει και προασπιστεί τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας. 

Ο Αιγύπτιος Υπουργός Εξωτερικών, Sameh Hassan Shoukry δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων "Ανατροπή" των Εξαρχείων:

«Χαιρόμαστε πολύ που αναλαμβάνουμε να εκπροσωπήσουμε τους φίλους μας Ελληνες στα δύο αυτά ανεξάρτητα κρατίδια και θα συμβάλλουμε τα μέγιστα για την αποκατάσταση της επικοινωνίας της Ελληνικής Πολιτείας με τις ελληνικές μειονότητες».


Γράφει ο Οδηγός Τρόλ..εϊ

* Το παραπάνω σατιρικό κείμενο αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail