«Τα Νοσοκομεία στόχος οργανωμένων συμμοριών & διακινητών ναρκωτικών - Κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα»

Freepen.gr - «Τα Νοσοκομεία είναι στόχος οργανωμένων συμμοριών διαρρηκτών, διακινητών ναρκωτικών» υπογραμμίζει η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της εκφράζοντας την ανησυχία των εργαζομένων για την ασφάλεια στα δημόσια νοσοκομεία και παρουσιάζοντας τον κίνδυνο σε μια επόμενη απόπειρα να θρηνήσουμε θύματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ασφαλώς και η εξιχνίαση της κλοπής των κλεμμένων ιατρικών μηχανημάτων είναι μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αρκεί να παραδοθούν στα Νοσοκομεία τα εν λόγω κλεμμένα ενδοσκόπια και μάλιστα χωρίς βλάβες.
Αν γυρίσουν με βλάβες θα μείνουν στις ντουλάπες, καθ’ ότι τα Νοσοκομεία δεν διαθέτουν ούτε σεντς για επισκευή.

Δεν είναι όμως ώρα για να ακούμε τους «πανηγυρισμούς Πολάκη».
Η ανησυχία των εργαζομένων είναι έκδηλη.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι τα Νοσοκομεία είναι στόχος οργανωμένων συμμοριών διαρρηκτών, διακινητών ναρκωτικών και δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο κλεφτρόνια. Ποιος μας βεβαιώνει ότι δεν θα ξαναγίνει;

Με την πλημμελή φύλαξη που διαθέτουν τα Νοσοκομεία, σε περίπτωση νέας απόπειρας κλοπών μπορεί να θρηνήσουμε θύματα.

Καθιστούμε υπεύθυνους τους Υπουργούς Υγείας. Που είναι ο Πρωθυπουργός;

Ζητάμε την άμεση οικονομική ενίσχυση των Νοσοκομείων προκειμένου να αυξήσουν τους φύλακες και να βελτιώσουν τα μέτρα ασφαλείας των κτιρίων (πόρτες ασφαλείας, συναγερμοί κλπ).

Έως ότου είναι σε θέση τα Νοσοκομεία να βελτιώσουν τα μέτρα ασφαλείας, είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να μεριμνήσει, ώστε η Ελληνική Αστυνομία να φυλάσσει τον περιβάλλοντα χώρο των Νοσοκομείων επί 24ωρου βάσεως με περιπολίες στους γύρω δρόμους από τα Νοσοκομεία.

Άλλωστε τα ιατρικά μηχανήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ και η ασφάλεια των Νοσοκομείων είναι μεγαλύτερης και πιο ζωτικής σημασίας από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, που αναγκάζεται τώρα να φυλάει η Αστυνομία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail