Στη Δάφνη ίσως γλυτώσαμε από έναν serial killer που θα άφηνε εποχή

φωτο: το Βήμα
Του Στρατή Μαζίδη

Η άμεση ανησυχία-κινητοποίηση των γονέων της νεαρής φοιτήτριας και οι σωστές κινήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, τολμώ να πω ότι ίσως μας γλύτωσαν από έναν serial killer που θα άφηνε εποχή.

Έχοντας διαβάσει αρκετές παρόμοιες ιστορίες μέσα από την εξαιρετική δουλειά της Νίνας Κουλετάκη στο eglima.wordpress (κυρίως από το εξωτερικό) αισθάνομαι πως εδώ έχουμε έναν επικίνδυνο serial killer που ο Θεός έδωσε και δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τη δράση του.

Άνθρωποι πέραν πάσης υποψίας στην όψη αλλά και τις δυνατότητες (όπως πχ ο "τυφλός" της ιστορίας μας) που διαθέτουν όμως φρικιαστικές ιδιότητες πέραν πάσης φαντασίας.

Η κοπέλα βρέθηκε γυμνή, δεμένη, ημιλιπόθυμη με τον "τυφλό" να βλέπει μια χαρά όταν την κλωτσούσε, τη χτυπούσε και τη βίαζε πότε ο ίδιος και πότε τα αντικείνα που κρατούσε ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε το "έργο" του.

Περιπτώσεις με προβληματικό παρελθόν αρχίζουν να πειραματίζονται στον σκοτεινό τρόπο ζωής. Παρασύρουν το θύμα, το βιάζουν, το βασανίζουν. Ενίοτε στην αρχή και εκμεταλλευόμενοι τον τρόμο που ασκούν, έχει συμβεί να μην ολοκληρώσουν το έγκλημά τους, να αφαιρέσουν δηλαδή τη ζωή του θύματος. Αυτό όμως έρχεται πιο μετά όταν αποζητούν το κάτι παραπάνω και το πετυχαίνουν αργά και βασανιστικά.

Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις κάπου / κάπως έρχεται το λάθος και με ελάχιστες εξαιρέσεις (Τζακ ο αντεροβγάλτης, Zodiac) ο serial killer θα συλληφθεί με το ερωτηματικό όμως μέχρι ποιο σημείο θα φτάσει ο κατάλογος των θυμάτων.

Όπως διαβάζουμε σε αρκετά ΜΜΕ, η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ήταν ζήτημα χρόνου για τον 52χρονο "τυφλό" να ολοκληρώσει το έγκλημά του δολοφονώντας την 22χρονη φοιτήτρια. Και για να συμπληρώσουμε εμείς, αν κατάφερνε να ξεφύγει, τότε διαπιστώνοντας την "παντοδυναμία" του σε συνδυασμό με την "ατιμωρησία", θα ξαναδοκίμαζε ως κάποιος που έχει ανάγκη από...βοήθεια στο σπίτι.

Αυτήν την στιγμή έχουμε μπροστά μας μια κοπέλα που ένας Θεός ξέρει πόση βοήθεια χρειάζεται για να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Παράλληλα όμως με τρομάζει κάτι ακόμη στη χώρα που ζούμε. Πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα αυτός ο τύπος να βρεθεί κάποια στιγμή ξανά ελεύθερος ανάμεσά μας;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail