Αποκάλυψη: Διακινητής της ISIS που αφέθηκε ελεύθερος στην Τουρκία: Έχω καλές διασυνδέσεις και στην Ελλάδα για τα ταξίδια των τζιχαντιστών!

Διακινητής της ISIS συνελήφθη στην Τουρκία αλλά αφέθηκε ελέυθερος λέει οτι έχει καλές διασυνδέσεις και στην Ελλάδα 

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Ο διακινητής της ISIS Αbu Syheif (το πραγματικό του όνομα είναι Assaad Kelifalkhadr) συνελήφθη στην Τουρκία αλλα αφέθηκε ελεύθερος από δικαστές πιστούς στον Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ΑBdullah Bozkurt λέει ότι έχει καλές διασυνδέσεις στα σύνορα Βουλγαρίας, Ελλάδας και Ιράν για να διευκολύνεται τα ταξίδια των τζιχαντιστών.

Η περίπτωση του τζιχαντιστή συνδεόμενου με την επίθεση στην Άγκυρα το 2015 που στόχευε κυρίως οπαδούς του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Suphi Alpfidan που έδωσε 600 δολάρια, βρέθηκε στη Λέσβο και τελικά στην Γερμανία δείχνει πως γίνεται.

Ακριβώς για αυτό ο διαχωρισμός προσφύγων - παράνομων οικονομικών μεταναστών και ισλαμιστών είναι απαραίτητος και εύκολος να γίνει.

Φυσικά όσοι τρώνε ανάλογα με τα κεφάλια δεν πρόκεται να ασχοληθούν με την αλήθεια.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail