Η ISIS καλεί τους Γάλλους μουσουλμάνους να δολοφονήσουν το Μακρόν ή τη Λε Πεν και να κάψουν ένα εκλογικό τμήμα


Freepen.gr - Για άλλη μια φορά η Γαλλία μπαίνει στο στόχαστρο του ISIS αποδεικνύοντας το κορυφαίο λάθος της χώρας αυτής να ενταχθεί στους υποκινητές του συριακού πολέμου καθώς επίσης τους πρωτεργάτες της ανατροπής του Καντάφι στη Λιβύη.

«Μην ξεχνάτε το καθήκον σας ως μουσουλμάνοι. Επιλέξτε έναν υποψήφιο για να σκοτώσετε και ένα εκλογικό τμήμα για να κάψετε». Αυτή η προτροπή δημοσιεύεται στη γαλλική έκδοση του μηνιαίου περιοδικού προπαγάνδας της ISIS "Rumiyah" την Παρασκευή, δύο μέρες πριν η Γαλλία επιλέξει ανάμεσα στον Εμμανουέλ Μακρόν και τη Μαρίν Λε Πεν, αναφέρει η debkafiles.

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους οπαδούς να μην ψηφίσουν και να μη βάλουν την πίστη τους στον Αλλάχ πάνω σε μια «ψεύτικη θεότητα», καθώς και οι δύο υποψήφιοι είναι «ειδωλολάτρες».

Σε κάθε περίπτωση είναι απορίας άξιο πως το συγκεκριμένο τεύχος έφτασε τελικά στα σημεία πώλησης με αυτό το περιεχόμενο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail