Μαζική στρατιωτική κινητοποίηση ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας και Ιορδανίας στα σύνορα με τη Συρία - Ετοιμάζεται εισβολή;

Freepen.gr - Τη μαζική στρατιωτική κινητοποίηση ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας και Ιορδανίας στα σύνορα με τη Συρία αποκαλύπτουν φωτογραφίες από πτήση drone της Χεζμπολάχ κοντά στα σύνορα των δύο χωρών

Τόσο το βίντεο όσο και οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν μέσα στην εβδομάδα και είναι από την τοποθεσία Al-Mafraq της Ιορδανίας, σε βάθος περίπου 45 χλμ από τα σύνορα και νότια της επαρχίας της Νταράα της Συρίας.

Αρκετοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για προετοιμασία εισβολής στο συριακό νότο και όλα αυτά ενώ φαίνεται πως ξεκινά σύντομα η επιχείρηση των Δυνάμεων του Τίγρη και της 5ης Λεγεώνας για το σπάσιμο της πολιορκίας του Ντέιρ Εζόρ.

Η φημολογία πως πρόκειται να πραγματοποιηθεί σχετική επιχείρηση έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και αρκετές εβδομάδες και φαίνεται ότι πλέον λαμβάνει σάρκα και οστά.







Επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη μεθοριακή περιοχή Al-Tanf όπου Αμερικάνοι εκπαιδευτές εικονίζονται μαζί με "μετριοπαθείς" ισλαμιστές τους οποίους προετοιμάζουν για να αντιμετωπίσουν την ISIS.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail