Σάλος στη Γαλλία - Έγκυος η 64χρονη Μπριζίτ σε εξώφυλλο του Charlie Hebdo - Έξαλλος ο Μακρόν

Freepen.gr - Στο στόχαστρο του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo τέθηκε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και η κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη, σύζυγός τους Μπριτζίτ Τρονιέ.

Ο σκιτσογράφος Riss παρουσιάζει την 64χρονη Μπριζίτ έγκυο με τίτλο «Θα κάνει θαύματα!».

Στο σκίτσο ο 39χρονος Εμανουέλ Μακρόν ακουμπά το χέρι του στην κοιλιά της εγκύου Μπριτζίτ χαμογελώντας τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του.

«Αυτή την εβδομάδα, το Charlie Hebdo προβλέπει ότι όλα είναι πιθανά στην πενταετία που αρχίζει», γράφει σατιρίζοντας το περιοδικό στη σελίδα του στο Facebook.

Στον αντίποδα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Μακρόν για τις επιθέσεις που δέχεται όσον αφορά την προσωπική του ζωή στο Le Parisien υποστηρίζοντας πως ο μισογυνισμός και η ομοφοβία ευθύνονται για τις αναφορές ότι δεν μπορεί να είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail