Ενώ εμείς επιδοτούμε 40ρηδες να κάθονται, η Τουρκία μετά τον πύραυλο Bora παρουσιάζει και τη νέα φρεγάτα με τεχνολογία stealth

Freepen.gr - Ενώ η Ελλάδα παρά τη χρεοκοπία της επιμένει να επιδοτεί συνταξιούχους των 40-45 ετών και να διατηρεί ένα πλαδαρό κράτος, η Τουρκία δοκιμάζει βαλλιστικούς πυραύλους, παρουσιάζει καινούρια τεθωρακισμένα και γενικώς επενδύει στην εγχώρια αμυντική βιομηχανία και τεχνολογία.

Αυτή τη φορά η Τουρκική STM Defense Technologies Engineering και Trade Inc παρουσίασε ένα  σχέδιο για μια νέας γενιάς φρεγάτα κατευθυνόμενων πυραύλων στη Διεθνή Εκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας 2017 (IDEF) στην Κωνσταντινούπολη.

Η φρεγάτα πυραύλων x-TF-4500 εξοπλισμένη με 32 κατακόρυφα συστήματα εκτόξευσης πυραύλων παρουσιάστηκε στο IDEF 2017. Το έργο έχει ως στόχο την ανάπτυξη του αυτόχθονου τουρκικού πολεμικού πλοίου με σύγχρονες δεξιότητες μάχης και περιπολίες μεγάλου μήκους με εκτεταμένη χρήση των αρχών της Τεχνολογίας stealth.

Το σκάφος είναι μία από τις πλέον σύγχρονες κλάσεις φρεγατών, εξοπλισμένο με αντιπλοϊκούς και παράκτιους πυραύλους, πυροβόλο όπλο, αντιαεροπορικό εξοπλισμό και τορπίλες. Η φρεγάτα πυραύλων x-TF-4500 είναι επίσης ικανή να μεταφέρει ελικόπτερο.

Η STM Defense Technologies Engineering & Trade Inc. ιδρύθηκε το 1991 με το διάταγμα της εκτελεστικής επιτροπής της αμυντικής βιομηχανίας για την παροχή υπηρεσιών μηχανικής, τεχνικής υποστήριξης, διαχείρισης έργων, μεταφοράς τεχνολογίας και υποστήριξης εφοδιαστικής για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις (TAF) και την υποεπιτροπή αμυντικών βιομηχανιών (SSM).


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail