#SyriaHoax - Γερουσιαστές κατά Τραμπ: Μας οδηγεί στον Τρίτο Παγκόσμιο στη Συρία με πληροφορίες από τρομοκράτες!

Στρατής Μαζίδης

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι ζητά την υποστήριξη των ξένων κρατών καθώς δεν του βγαίνει η κατάσταση στο εσωτερικό ύστερα από την προκλητική απόφασή του να βομβαρδίσει την αεροπορική βάση του Shairat βασιζόμενος σε μια προβοκάτσια.

Ο Γερουσιαστής του Κεντάκι, Ραντ Πολ σημειώνει μέσω Twitter πως ο Τραμπ προχωρήσε σε ένα χτύπημα χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου, όπως ακριβώς προέτρεπε ο ίδιος τη διοίκηση Ομπάμα το καλοκαίρι του 2013.

Ο Πολ γίνεται ακόμη πιο οξύς σημειώνοντας πως η προηγούμενη εμπλοκή των ΗΠΑ στην περιοχή δεν κατέστησε τη Συρία διαφορετική και υπογράμμισε πως η χώρα του δε δέχθηκε καμία επίθεση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γερουσιαστής της Βιρτζίνια, Ντικ Μπλακ που βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο.

Ο Μπλακ δηλώνει στο Twitter πως ο Ασαντ πληρώνει το ΟΧΙ στον αγωγό του Κατάρ και αναρωτιέται ποιοι «θα είναι καλοί που θα τον αντικαταστήσουν».

Επίσης σημειώνει το ερώτημα για ποιο λόγο να προχωρήσει σε χτύπημα με χημικά όπλα την ώρα που κερδίζει τον πόλεμο.

Τέλος καταλήγει ως εξής:

Αν χτυπάμε τον Ασαντ, βοηθάμε την ISIS. Αν πάμε στη Συρία, τότε μπαίνουμε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο βασισμένοι σε πληροφορίες τρομοκρατών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail