Ο Α/ΓΕΑ πήρε μαζί του το Διοικητή του ΝΑΤΟ και πετάχθηκαν μέχρι τη Λήμνο με F-16 κλείνοντας στόματα

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, υποδέχτηκε στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας, τον Διοικητής της Διοίκησης Αμερικανικών Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης και Αφρικής [United States Air Forces in Europe (USAFE), Air Forces Africa (AFAFRICA)] και Διοικητή των Συμμαχικών Αεροπορικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ, General Tod D. Wolters.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, επισημαίνει το ΓΕΑ, πραγματοποίησαν πτήση με αεροσκάφη F-16 Block 52+ της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λήμνο.

Με τον τρόπο αυτό η Πολεμική Αεροπορία έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους γείτονες που πρόσφατα ήθελαν να αποκλείσουν το νησί από νατοϊκή άσκηση.

Επίσης συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τα πληρώματα των συμμετεχουσών χωρών για τη μεταξύ τους συνεργασία κατά τη διάρκεια της άσκησης «ΗΝΙΟΧΟΣ 2017».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail