Ρεκόρ παραγγελιών για τις νέες εντοιχισμένες ντουλάπες με ενσωματωμένη λεκάκη

Ρεκόρ παραγγελιών δέχθηκε σήμερα ο κ. Νίκος Κερασιάς, μαραγκός ο οποίος μετά τα γεγονότα με τη ληστεία στο Νέο Φάληρο, σχεδίασε τις νέες εντοιχισμένες ντουλάπες με ενσωματωμένη λεκάνη κι αρωματικό χώρου.

«Φανταστείτε να είστε διαρρήκτης, να κρυφτείτε στην ντουλάπα και να πρέπει επειγόντως να κάνετε την ανάγκη σας. Αν δεν πεθάνετε από τον πόνο, θα λιποθυμήσετε από τις οσμές. Επίσης σκεφθείτε να είστε οι νοικοκύρηδες, να σας κλέψουν και να σας χ..σουν κι από πάνω! Ή να σας μυρίζει κάτι και να μην ξέρετε από πού έρχεται».

Η νέα ντουλάπα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους καταναλωτές καθώς από τους διαρρήκτες μπορεί να μην ησυχάσουν, αλλά τουλάχιστον οι κρυπτόμενοι εισβολείς δε θα έχουν τη φωλιά τους λερωμένη.

Η λεκάνη βρίσκεται στο πλάι του εσωτερικού της ντουλάπας ενώ με ειδικό φωτοκύτταρο μόλις παρατηρηθεί "δραστηριότητα" ενεργοποιείται αυτό το αποσμητικό χώρου.

Το σκλόγκαν του νέο προϊόντος είναι: Κι αν σας κλέψουν, τουλάχιστον να μη σας χ..σουν!

Τέλος τον προβληματισμό τους εκφράζουν στελέχη της αστυνομίας καθώς η παραπάνω καινοτομία θα συμβάλλει στον περιορισμό των ιχνών των κακοποιών, οι οποίοι θα μπορούν να παραμένουν για ώρες κρυμμένοι και να ξεγλυστρούν κυκλοφορώντας άνετα και όχι σαν...χ..σμένοι!

Γράφει ο Οδηγός Τρόλ..εϊ

* Το παραπάνω σατιρικό κείμενο αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail