Ανησυχία από νέες συλλήψεις οπλισμένων μεταναστών σε κέντρο παραμονής στη Χίο - Πως τα προμηθεύονται;

Μία ακόμη στοχευμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή  στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, σε δομή παραμονής αλλοδαπών, στο Χαλκειό της Χίου.

Η επιχείρηση αυτή είχε ως σκοπό την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε έκνομες ενέργειες και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη συνολικά (5) αλλοδαπών για διάφορα αδικήματα και επιπλέον τη προσαγωγή (24) ατόμων.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και ένα (1) άτομο για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Στο πλαίσιο των ερευνών επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

313 γραμμάρια λαθραίου καπνού,
200 κενά τσιγάρα,
5 μαχαίρια,
4 μεταλλικές ράβδοι,
ξύλινη ράβδος,
φαλτσέτα,
διάφορα οικοδομικά εργαλεία

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πριν δεκαπέντε περίπου ημέρες (σχετική ανάρτηση), είχαν πραγματοποιηθεί συλλήψεις σε Χίο, Λέσβο και Σάμο. Και πλέον τίθεται ξανά το ερώτημα. Με ποιο τρόπο περνούν αυτά που περνούν μέσα στις δομές και γιατί. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail