Ο Πάνος Σκουρλέτης άναψε το φως της ΔΕΗ για να δουν όσοι ακόμη είναι στο σκοτάδι - Μετατροπέας ο Ζουράρις

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Πάνος Σκουρλέτης με όλες τις τοποθετήσεις του την τελευταία περίοδο σχετικά με τη ΔΕΗ άναψε το φως στο πολιτικό δωμάτιο της κυβέρνησης ώστε πλέον να μην μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν καταλαβαίνει.

Τι μας είπε μέσες-άκρες ο υπουργός;

Ότι η ΔΕΗ ξεπωλείται, πως ο διαγωνισμός είναι στημένος και για παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Αυτά υποστήριξε στην εφημερίδα "Ειδήσεις".

Το λογικό επόμενο είναι πως θα αρνηθεί να συμπράξει. Αμ δε! Διότι όπως σημείωσε σε επόμενες δηλώσεις του είναι "γαλουχημένος" στις συλλογικές αποφάσεις και άλλα τέτοια αριστερίζοντα πολιτικά κουραφέξαλα.

Δηλαδή αν ληφθεί συλλογική απόφαση να δώσουμε τη Χίο και την Ικαρία, θα πειθαρχήσει;

Επίσης μας είπε ότι δεν είναι πολιτικός καριέρας ενώ μόνο ένας πολιτικός καριέρας και μάλιστα όχι ιδιαίτερα επιτυχημένος, θα διατύπωνε τόσο βαριές κατηγορίες και μετά θα έλεγε πως θα τις υπερψηφίσει.

Εν τω μεταξύ παραβλέπουμε το γεγονός πως ένας υπουργός διατυπώνει τα παραπάνω και δεν ενεργοποιούνται οι αρμόδιοι. Στημένος διαγωνισμός; Σημαδεμένη τράπουλα;

Μάλλον ο κ. Σκουρλέτης είναι γαλουχημένος στις συλλογικές αποφάσεις μιας ιδιαίτερης πολιτικής τάξης η οποία αποφασίζει μόνο για το συλλογικό κοινό καλό, το οποίο εν προκειμένω ερμηνεύεται ως «παραμονή στις καρέκλες όσο το δυνατόν περισσότερο, διότι μετά πάμε σπίτια μας».

Είναι τελικά αυτό που είπε ο Ζουράρις, «οι θέσεις της κυβέρνησης είναι αριστερές, η εφαρμογή δεν είναι». 

Προφανώς νομίζουν ορισμένοι ότι η κοινή γνώμη μπορεί ακόμη να πείθεται από τα λόγια τους και να παραβλέπει τις πράξεις τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail