Βόρεια Κορέα: Θα βυθίσουμε αμερικανικό αεροπλανοφόρο με ένα χτύπημα - Είναι απλά ένα μεγάλο ζώο

Freepen.gr - Η Βόρεια Κορέα δήλωσε την Κυριακή ότι είναι έτοιμη να βυθίσει το αμερικανικό φορέα αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson για να αποδείξει τη στρατιωτική της δύναμη.

"Οι επαναστατικές δυνάμεις μας είναι έτοιμες για μάχη και θα βυθίσουν το πυρηνικό αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ με ένα και μόνο χτύπημα" σημειώνει η εφημερίδα Rodong Sinmun, του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος του Βορρά.

Το ρεπορτάζ χαρακτηρίζει το Carl Vinsos ως ένα "μεγάλο ζώο" και ότι ένα χτύπημα σε αυτό θα ήταν «ένα πραγματικό παράδειγμα για να δείξει τη δύναμη του ο στρατός μας».

Επί του παρόντος το USS Carl Vinson συμμετέχει σε ναυτική άσκηση μαζί με ιαπωνικά ναυτικά πλοία στη Θάλασσα των Φιλιππίνων.


Η Βόρεια Κορέα συνέλαβε επίσης έναν πολίτη των ΗΠΑ στην Πιονγκγιάνγκ. Πρόκειται για τον Αμερικανο-κορεάτη Tony Kim, καθηγητή που δίδασκε στο πανεπιστήμιο της Πιονγκγιάνγκ που ίδρυσε ένας Κορεάτης-Αμερικανός χριστιανός επιχειρηματίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail