Σύλλογος διδασκάλων ζητά από τον ΣΚΑΙ να αλλάξει ώρα προβολής το Survivor!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επιστολή του Συλλόγου Διδασκάλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Αριστοφάνης» προς τη Διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ με κεντρικό αίτημα την αλλάγη της ώρα προβολής του Survivor.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, διαπιστώνεται σε πολλά δημοτικά σοβαρό πρόβλημα καθώς το πρωί τα παιδιά κοιμούνται στις τάξεις επειδή ξενύχτησαν την προηγούμενη νύχτα. Έχει επίσης παρατηρηθεί το φαινόμενο μετά από αγωνίσματα που εξελίχθηκαν σε ντέρμπυ να φωνάζουν κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Επιπλέον σημειώνει ο Σύλλογος ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα παιδιά συμπεριφέρονται ως παίκτες. Σε μια περίπτωση ομάδα μαθητών που νίκησε στη σκυταλοδρομία, κατευθύνθηκε στο κυλικείο ζητώντας το έπαθλο φαγητού.

Άλλοι πάλι μαθητές που κέρδισαν σε αγώνα μπάσκετ σχολικού πρωταθλήματος ζήτησαν ασυλία για μια εβδομάδα από τη δασκάλα της τάξης όσον αφορά τα μαθήματα για το σπίτι.

Ο "Αριστοφάνης" ζητά την αλλαγή της ώρας προβολής είτε σε πρωινές ώρες ώστε να μην επηρρεάζονται καθόλου τα παιδιά είτε στην απογευματική ζώνη ώστε τουλάχιστον να μην είναι κουρασμένα από το ξενύχτι.

Η Διεύθυνση του σταθμού δεσμεύθηκε να εξετάσει το ζήτημα και να επανέλθει.

Γράφει ο Οδηγός Τρόλ..εϊ

* Το παραπάνω σατιρικό κείμενο αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail