“Τραμπουκισμοί” Τσαβούσογλου κατά Καμμένου! Πως τον αποκάλεσε

Αναδημοσίευση από: militaire.gr

Ο Τσαβούσογλου, ΥΠΕΞ της Τουρκίας ως γνωστόν έχει αναλάβει το ρόλο του “τραμπούκου” του Ερντογάν. Μετά από την επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στρέφεται ξανά εναντίον του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου. Η Hurriyet γράφει ότι σε συνομιλία που είχε με διευθυντές μεγάλων εφημερίδων της Τουρκίας, είπε ότι ο Πάνος Καμμένος «δυναμιτίζει» την κατάσταση στο Αιγαίο με τις “απερίσκεπτες δηλώσεις του”. Υποστήριξε ακόμη ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να τον “συγκρατήσει”! Και δεν σταμάτησε σ΄ αυτά:

«Υπάρχει ένας ρατσιστής και κακομαθημένο παιδί εκεί. Η Ευρώπη έγινε αιχμάλωτη των ρατσιστών. Σε όλη την ήπειρο υπάρχουν ίδιες περιπτώσεις»,είπε.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ χαρακτήρισε εθνικό το θέμα -ποιο θέμα;- του Αιγαίου και είπε ότι τα πολιτικά κόμματα θα συζητήσουν “τα ζητήματα που αφορούν στην Ελλάδα και το Αιγαίο μετά το δημοψήφισμα γιατί αυτό είναι εθνικό θέμα και πρέπει να αντιμετωπιστεί με αυτό τον τρόπο».

Ο Καμμένος αποτελεί “κόκκινο πανί” για την Άγκυρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail