Αποκάλυψη - Μέσω τουρκικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας καλούν οι ισλαμιστές του στρατιώτες της Συρίας να αυτομολήσουν!

Freepen.gr - Πρωτοφανές αλλά και ένα ακόμη αποδεικτικό της τουρκικής εμπλοκής στο συριακό πόλεμο αποτελεί η αποκάλυψη Σύριων δημοσιογράφων πως η νεοσύστατη τρομοκρατική ομάδα Haiaat Tahreer AlSham η οποία πρόσκειται στην Al Qaeda καλεί τους Σύριους στρατιώτες στη Χάμα να αυτομολήσουν με κλήσεις που κάνουν μέσω τουρκικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας!

Επίσης έριξαν και φυλλάδια (δεύτερη φωτογραφία) με τα οποία καλούν τους Σύριους να προδώσουν την πατρίδα τους.

Όπως σημειώνουν οι Σύριοι ρεπόρτερς από την στιγμή κατά την οποία ξεκίνησε η κατάρρευση του ISIS (ή αν προτιμάτε, τερματίζεται η χρήση του), οι ΗΠΑ και η Τουρκία δημιούργουσαν το επόμενο τέρας της περιοχής, την Haiaat Tahreer AlSham.

Παράδοξο πάντως πως μια χώρα του ΝΑΤΟ όπως η Τουρκία επιτρέπει σε μια τρομοκρατική ομάδα που σχετίζεται με την Al Qaeda να χρησιμοποιεί ελεύθερα τα τουρκικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail