Έφυγε από τη ζωή ο άστεγος του Ελληνικού που η κόρη του μάζευε τις νύχτες τα αποφάγια των μεταναστών του αεροδρομίου

Freepen.gr - Έφυγε τελικά από τη ζωή ο 82χρονος, Μάνθος Ζύμαρης που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το ρεπορτάζ της Σου Ρέιντ για την Daily Mail τον περασμένο Φεβρουάριο που είχαμε παρουσιάσει εκτενώς στη Freepen.gr (ανάρτηση).

Ο Ζύμαρης υπήρξε ένας εύρωστος εργολάβος όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας που όμως λύγισε από την κρίση και στα γεράματα έχασε το υποθηκευμένο σπίτι του.

Η κόρη του όπως δήλωνε τότε έβγαινε τις νύχτες από το παρατημένο καφέ του Ελληνικού όπου ζούσαν αναζητώντας τροφή στα αποφάγια των μη νομίμων μεταναστών που ζουν στο αεροδρόμιο.

Οι ΜΚΟ και η Πολιτεία δεν τους προσέφεραν τίποτε απολύτως, ούτε καν ένα σάντουιτς.

O 82χρονος εντοπίστηκε την Κυριακή νεκρός από τις αστυνομικές αρχές και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail