Ανελέητο κυνηγητό των τουρκόφιλων στη Χάμα - Πάνω από 110 επιθέσεις των Sukhoi σε ένα 24ωρο - Ανακτούν όλες τις θέσεις οι Σύριοι

Freepen.gr - Μόνο ως ανελέητο κυνηγητό των τουρκοκίνητων ισλαμιστών στη Χάμα μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι μόνο την Τετάρτη η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε πάω από 110 αεροπορικές επιδρομές στα βόρεια της επαρχίας ενισχύοντας το Συριακό Στρατό να πάρει το πάνω χέρι στη μάχη.

Υπάρχουν αναφορές για πάνω από 2000 νεκρούς ισλαμιστές ενώ ο Στρατός ανέκτησε σειρά σημείων και χωριών στην περιοχή.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές στη Χάμα, ο στρατός κατέλαβε τις βασικές κορυφές των Tal Shihah και Tal Bizam, μαζί με το σημείο 50 μετά από μια σκληρή μάχη με την  Hay'at Tahrir Al-Sham.

Ήταν τέτοια η συνδρομή των ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών που όχι μόνο ενίσχυσαν το συριακό στρατό αλλά απέκρουσαν την αντεπίθεση των τρομοκρατών στο σημείο 50 βόρεια της Qomhana.

Το 11ο Μηχανοκίνητο Τμήμα και μονάδες των Δυνάμεων του Τίγρη που μετέβησαν στη Χάμα από το ανατολικό Χαλέπι έχουν καταφέρει να ελέγξουν την κατάσταση και να ανακτήσουν τα περισσότερα σημεία και χωριά .





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail