Απολύθηκε υπάλληλος πιτσαρίας που δεν είπε «το παιδί μόλις έφυγε» σε πελάτη

Όπως υποστηρίζει ο νεαρός απολύθηκε επειδή είπε την αλήθεια. Στη φωτό η αναπαράσταση του τραγικού συμβάντος.
Αναδημοσίευση σατιρικού κειμένου από: tovatraxi.com


Ανάστατη είναι γειτονιά της Αθήνας με την υπόθεση της απόλυσης ενός νεαρού από την πιτσαρία στην οποία δούλευε όταν, σε τηλεφώνημα πελάτη σχετικά με την καθυστέρηση της παραγγελίας του, δεν απάντησε «το παιδί μόλις έφυγε».

Μιλώντας στο Βατράχι, ο νεαρός εξήγησε το λόγο που απολύθηκε την πρώτη κιόλας μέρα της νέας του δουλειάς:

«Γιατί είπα την αλήθεια. Κάποιος πελάτης με πήρε τηλέφωνο οργισμένος που η πίτσα του είχε αργήσει αρκετά. Κοίταξα και η πίτσα δεν είχε μπει καν στο φούρνο. Έτσι του είπα «χίλια συγνώμη φίλε σε ξεχάσαμε, την βάζω τώρα και στην φέρνω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με απέλυσαν επί τόπου.»
Σε σχόλιο που του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους, ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας απάντησε: «Το παιδί είχε μόλις φύγει, δεν έχω να πω τίποτε άλλο», ενώ στην ερώτηση για τις κατηγορίες του νεαρού πως αυτή είναι η μοναδική απάντηση που έδινε η πιτσαρία, απάντησε: «Δεν υπάρχουν στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν αυτό. Συμπτώσεις συμβαίνουν καθημερινά. Το παιδί είχε μόλις φύγει.»
Δύσπιστοι εμφανίζονται πλέον οι πελάτες

Πάντως όποια έκβαση και να έχει η υπόθεση, είναι σίγουρο ότι η γειτονιά δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Εννιά στους δέκα ερωτηθέντες απάντησαν πως πάντα πίστευαν ότι το παιδί είχε μόλις φύγει, με τέσσερις στους δέκα να δηλώνουν πλέον καχύποπτοι ως προς την συγκεκριμένη απάντηση. Τέλος, δύο στους δέκα δηλώνουν πως δεν πρόκειται να την ξαναπιστέψουν αν ο ντελιβεράς δεν τους στείλει σέλφι με την πίτσα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail