Η νέα Εξοδος στην Αίγυπτο - Οι κόπτες χριστιανοί εγκαταλείπουν υπό το κράτος του φόβου το Σινά

Freepen.gr - Νέα Εξοδος στην Αίγυπτο με τους κόπτες χριστιανούς να εγκαταλείπουν τη χερσόνησο του Σινά για να σώσουν τις ζωές τους.

Εκατοντάδες οικογένειες κοπτών αφίχθησαν την Παρασκευή (24/2/17) στην πόλη Ισμαηλία (Ismailia) στο κανάλι του Σουέζ με πτήσεις από το Ελ Αρίς (El Arish).

Οι ισλαμιστές της ISIS έχουν σφαγιάσει περί τους 30 κόπτες χριστιανούς από τις αρχές του Ιανουαρίου.

Μόλις την Πέμπτη οι τρομοκράτες εκτέλεσαν τον άτυχο Kamel Youssef μπροστά στη γυναίκα του και τα παιδιά του στο El-Arish. 

Μια ημέρα νωρίτερα είχαν προχωρήσει σε ένα ακόμη φρικτό έγκλημα που είχαμε αναρτήσει στη Freepen.gr εκτελώντας έναν 65χρονο άνδρα και παραδίδοντας στην πυρά το 45χρονο γιο του.

Τρεις άλλοι κόπτες χριστιανοί είχαν εκτελεστεί από όχημα που άνοιξε πυρ σε βάρος τους.

Το νέο αυτό κύμα επιθέσεων της οργάνωσης έρχεται ως αντίδραση των τζιχαντιστών στις τελευταίες επιχειρήσεις του αιγυπτιακού στρατού στα προπύργια των τρομοκρατών στο κέντρο του Σινά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail