Σε «δίκη» οδηγούνται 44 Στρατιωτικοί στην Τουρκία με τον όχλο να ζητά αίμα & θάνατο (video)

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Ξεκίνησε σήμερα μια από τις σημαντικότερες δίκες στην Τουρκία  με προσαγωγή 44 υπόπτων στρατιωτικών για την απόπειρα της δολοφονίας  του Ερντογαν κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Μαρμαρίδα!
son-dakika-baronun-atadigi-sanik-avukatlari-davadan-cekildi-8588029Κατά την διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος στις  15 Ιούλη, είχαμε και την απόπειρα δολοφονίας του προέδρου  της Τουρκίας  Ερντογαν στην περιοχή Μαρμαρίς Muğla!

Υπό  κράτηση είναι 44 άτομα Στρατιωτικοί των Ειδικών δυνάμεων  που κατηγορούνται για για την επίθεση. Κατά την προσαγωγή των Στρατιωτικών Τούρκοι πολίτες υποστηρικτές του Ερντογάν φώναξαν συνθήματα ζητώντας την ποινή του θανάτου!

cumhurbaskanina-suikast-timi-nin-yargilamasi-basladi-8586782
Το κλίμα που δημιούργησαν οι Υποστηρικτές του Ερντογάν ήταν εκρηκτικό ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντια… Αναλυτές πάντως εκτιμούν οτι οι κατηγορούμενοι Στρατιωτικοί  δεν έχουν καμιά ελπίδα να έχουν μια δίκαια δίκη!



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail