Ο «Τσαμπουκάς» Στρατηγός Ακάρ δεν πατάει στα Σύνορα με το Ιράκ …Ούτε με ελικόπτερο! (video)

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Μπορεί να ήρθε για τσάρκα και κρουαζιέρα στο Αιγαίο ο Τσαμπουκάς Στρατηγός Ακάρ που αν θυμάστε να τον είχαν όμηρο μια χούφτα Καταδρομείς, να μην ξεχνιόμαστε…Αλλά στα Σύνορα με το Ιράκ δεν πατάει ούτε με ελικόπτερο!


Εκεί που η Κυριαρχία του Τουρκικού Κράτους και των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν υφίσταται καν οι Αλλαγές των Τούρκων φρουρών των φυλακίων γίνονται μόνο Στρατιωτικά Ελικόπτερα ,αφού οι δρόμοι και προσβάσεις είναι αποκλεισμένοι απο τους Κούρδους Μαχητές του PKK!

Χαρακτηριστικό είναι το video με τις αλλαγές των Φρουρών των φυλακίων κατά μήκος των Συνόρων με το Ιράκ και τον ανεφοδιασμό των Τουρκικών Φυλακίων στη Μεθόριο γίνεται μόνο απο αέρος και μόνο με Στρατιωτικά Ελικόπτερα!

Οι δε Τούρκοι Στρατιώτες αμέσως μετά την προσγείωση των Ελικοπτέρων τρέχουν με τα όπλα στα χέρια και κουβαλώντας τα εφόδια να καλυφθούν στο εσωτερικό στην ασφάλεια των Φυλακίων!

Τώρα γιατί ο Στρατηγός Ακάρ επέλεξε την Κρουαζιέρα απέναντι από την Αλικαρνασσό για την προβολή του στα Τούρκικα ΜΜΕ …Είναι γιατί εκεί ο Τούρκος είναι σίγουρος ότι δεν θα τον ντουφεκίσουν!

Γιατί εμείς στις Τούρκικες προκλήσεις παραμένουμε απλά …Ψύχραιμοι!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail