Και δεύτερο τουρκικό πλοίο προσάραξε στην Κω!

Αναδημοσίευση από: real.gr

Το φορτηγό πλοίο με τουρκική σημαία A MERΤ Imprahim Sim, “κόλλησε” στην Αμμόγλωσσα της Κω!

Το μήκους 110 μέτρων τουρκικό φορτηγό πλοίο, μεταφέρει ατσάλι και έχει πλήρωμα 14 ατόμων, όπως δημοσιεύει το militaire.gr.

Δίπλα του βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή σκάφος του Λιμενικού.

Ο καπετάνιος του τουρκικού πλοίου ανέφερε στο Λιμενικό ότι θα προσπαθούσε να αποκολληθεί χωρίς καμία βοήθεια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aegeanews.gr, περίπου μία ώρα μετά την προσάραξη το τουρκικό πλοίο κατάφερε με δικά του μέσα να απομακρυνθεί από το σημείο και συνεχίζει το ταξίδι για την Αλικαρνασσό.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο περιστατικό, μετά από το καταδυτικό τουρκικό σκάφος Alcatras που “κόλλησε” για... 11 ημέρες στην Αμμόγλωσσα!

Και ο καπετάνιος του Alcatras επέμενε να αποκολληθεί με “δικά του μέσα”,παρά το γεγονός ότι οι ελληνικές αρχές του παρείχαν από τη πρώτη στιγμή βοήθεια.

Τα πρώτα 24ωρα υπήρχε η δικαιολογία των άσχημων καιρικών συνθηκών,αλλά μετά ο Τούρκος ήθελε να αποφύγει την ελληνική βοήθεια.

Προφανώς το δεύτερο αυτό περιστατικό προκαλεί καχυποψία.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ίδιο σημείο είχε προσαράξει το 1996 και η τουρκική φρεγάτα Γιαβούζ.


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: aegeanews.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail