Τα "Λευκά Κράνη" που είναι γεμάτα αίμα ξεσκεπάστηκαν με τον αποκλεισμό του νερού στη Δαμασκό

Του Στρατή Μαζίδη

Από καιρό έχει ξεσκεπαστεί η πραγματική αποστολή και ταυτότητα των λεγόμενων Λευκών Κρανών που συνήθως διασώζουν μόνο σε περιοχές της Συρίας όπου ισλαμοκρατούνται και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απελευθέρωσής τους.

Δεν τους είδαμε ποτέ να συνδράμουν σε επιχειρήσεις διάσωσης ύστερα από τρομοκρατική επίθεση.

Ωστόσο κυκλοφόρησαν τα βίντεο τα οποία αποκαλύπτουν ότι τα Λευκά Κράνη διασώζουν κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες όπως εδώ.

Όπως όμως φαίνεται ο ρόλος τους δε σταματά μόνο στις υπερπαραγωγές διάσωσης.

Η ύποπτη αυτή ομάδα η οποία συστήθηκε από τον ΟΗΕ, φαίνεται ότι εμπλέκεται σοβαρά και στην υπόθεση του σαμποτάζ της υδροδότησης της Δαμασκού.

Στο δραματικό αυτό έγκλημα που έχουμε σχεδόν αποκλειστικά περιγράψει στη Freepen.gr οι ισλαμιστές στη Wadi Barada, δυτικά της Δαμασκού αρχικά έριξαν δύο τόνους πετρελαίου ντήζελ στο βασικό υδραγωγό ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν υλικές ζημιές.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι μετά την ολοκληρωτική απελευθέρωση του Χαλεπίου, οι ντόπιες ομάδες ανταρτών και οι κάτοικοι επιζητούσαν τη συμφιλίωση με την κυβέρνηση της Συρίας. Εντούτοις οι τακφιριστές της Αλ Κάιντα διαφώνησαν και έτσι φτάσαμε στο σαμποτάζ με το νερό.

Ως εκ τούτου ο συριακός στρατός στράφηκε άμεσα στη Wadi Barada σφυροκοπώντας τους τζιχαντιστές μέχρι την οριστική απελευθέρωση της μικρής αλλά βασικής αυτής πόλης καθώς δεν επετράπη στα συνεργεία να προσεγγίσουν στην περιοχή.

Και εδώ έρχεται η επισήμανση-αποκάλυψη του globalresearch.ca καθώς η πίεση του στρατού και η διαφαινόμενη νίκη του έφερε την πρόταση από διάφορες ύποπτες ομάδες πολιτών ότι θα επιτρέψουν την πρόσβαση των συνεργείων αποκατάστασης αν ο στρατός σταματήσει την επίθεση και άρει την πολιορκία:

Hassan Ridha @sayed_ridha - 2:10 AM – 3 Jan 2017W
adi Barada statement: we will let teams to fix water spring if SAA-Hezb stop attack, siege lift & monitor ceasefire by intl observers
EHSANI2 @EHSANI22 - 6:43 AM – 3 Jan 2017
Offer by opposition to trade access to water source for #Damascus with halting of military operations by army




Ανάμεσα σε αυτές τις διάφορες "ομάδες" που υπογράφουν την πρόταση, είναι και τα λεγόμενα Λευκά Κράνη.

Όπως όμως σημειώνει το globalresearch.ca, αυτοί που κάνουν μια πρόταση να άρουν τον αποκλεισμό του νερού, θεωρούν πως είναι και σε θέση να το πράξουν, συνεπώς ευθύνονται για ό,τι συμβαίνει σήμερα, ή στην πιο αθώα εκδοχή έχουν ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα.

Συνεπώς τα Λευκά Κράνη αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι δεν δρουν ουδέτερα και για όλους τους Σύριους όπως διαμηνύουν αλλά συνεργάζονται με εξτρεμιστές και τρομοκράτες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η κίνηση αυτή με το νερό ήρθε ως αντίποινο για την απελευθέρωση του Χαλεπίου και εκτιμά ότι η στρατηγική της Δύσης είναι να αποκόψει βασικά αγαθά από τις ελεύθερες περιοχές της Συρίας. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό μια ακόμη είδηση η οποία στην Ελλάδα έπαιξε μόνο μέσω της Freepen.gr όπου η ISIS έκοψε την υδροδότηση του Χαλεπίου μέσω του Ευφράτη ποταμού.

15 ημέρες μετά και κανένα ΜΜΕ δεν παρουσιάζει το έγκλημα με το νερό στην πραγματική του διάσταση όταν επί της ουσίας σημαίνει πως έχουμε 5.000.000 ανθρώπους στη Δαμασκό σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail