Τα "όνειρα" έγιναν εφιάλτης - Τους έκανε τη χάρη και εμφανίστηκε ο Ασαντ ο νεοταξοφάγος

Στρατής Μαζίδης

Εμφανίστηκε τελικά ο Σύριος Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Ασαντ και όπως φαίνεται στο βίντεο χαίρει άκρας υγείας.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με αντιπροσωπεία βιομηχάνων από την περιφέρεια της Δαμασκού, οι οποίοι υπέστησαν αρκετές ζημιές λόγω του πολέμου, απώλεσαν τις εγκαταστάσεις τους και πλέον συνεταιρίζονται σε μικρά εργαστήρια.



Το τελευταίο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπασάρ Αλ Ασαντ:

α. είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση από άνδρα της φρουράς του
β. υπέφερε από βαρύ ψυχολογικό στρες
γ. υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Η Συριακή Προεδρία είχε εξαρχής διαψεύσει τα δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν τις παραπάνω πληροφορίες σημειώνοντας ότι αποσκοπούσαν στο να καμφθεί το ηθικό του Συριακού Στρατού σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του πολέμου.

Στον αντίποδα, η μη εμφάνισή του επί αρκετό καιρό είχε αρχίσει να προξενεί εύλογα ερωτήματα. Τελικά ο Ασαντ εμφανίστηκε, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί και ως νεοταξοφάγος αφού σειρά αντιπάλων του που διατυμπάνιζαν το "Assad must go" είτε αποτελούν ήδη παρελθόν είτε απέρχονται σύντομα (πχ Κάμερον, Ομπάμα, Κλίντον, Νταβούτογλου, Σαρκοζί, Ολάντ)
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail