Τραγωδία στη Μαύρη Θάλασσα - Συνετρίβη Tupolev με 92 επιβαίνοντες - Κανείς επιζών

Freepen.gr - Θρίλερ σε εξέλιξη στη Μαύρη Θάλασσα καθώς χάθηκε από τα ραντάρ ένα Τουπόλεφ (ΤU-154) με 92 επιβαίνοντες της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας.

Το αεροπλάνο χάθηκε λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σότσι, έχοντας συνολικά με 92 επιβαίνοντες, 83εκ των οποίων επιβάτες. Το ΤU-154 είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο Chkalovsky της Μόσχας και προσγειώθηκε στο Σότσι για ανεφοδιασμό. Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν πολλοί μουσικοί και δημοσιογράφοι, είχε προορισμό τη Λαττάκεια της Συρίας.


Οι περισσότεροι επιβαίνοντες ήταν μέλη της Alexandrov Ensemble, της βασικής ορχήστρας των ενόπλων δυνάμεων και ταξίδευαν για να δώσουν μια χριστουγεννιάτικη συναυλία στη βάση του Χμεϊμίν στη Λαττάκεια.

Σύμφωνα με το Ιντερφαξ το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ 20 λεπτά μετά την απογείωση του στις 5:20 τοπική ώρα κάνοντας ελιγμούς πάνω από τα χωρικά ύδατα της Ρωσίας.
Σην περιοχή έσπευσαν σωστικά συνεργεία για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Τελικά ελικόπτερα που απογειώθηκαν από το Σότσι βρήκαν το σημείο της συντριβής στα ανοικτά των ακτών του Σότσι, περίπου 1,5 χλμ και σε βάθος 50-70 μέτρων όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Αμυνας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανείς επιζών σύμφωνα με συμμετέχοντες στην επιχείρηση όπως μεταδίδει το Ιντερφάξ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail