Μετά τη Θάλασσα, η Κίνα δείχνει τα δόντια της και στον αέρα με το FC-31

Freepen.gr - Μετά τα εκτενή ναυτικά γυμνάσια στη θάλασσα του Behai και την έξοδο του αεροπλανοφόρου Liaoning, η Κίνα δείχνει τα δόντια της και στον αέρα με το FC-31, μαχητικό πέμπτης γενιάς.

Η πρώτη πτήση του νέου βελτιωμένου πρωτοτύπου του FC-31 πέμπτης γενιάς μαχητικού τζετ, που αναπτύσσεται από την Shenyang Aircraft Corporation, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Chengdu, της επαρχίας Sichuan.

 Το μαχητικό αναφέρεται επίσης ως "F-60" ή "J-21 Snowy Owl (Χιονισμένο κουκουβάγια)". Εντούτοις συγκεκριμένες λεπτομέρειες του αεροσκάφους, όπως οι στροβιλοκινητήρες διπλής ροής και επιμέρους συστήματα, δεν είναι ακόμα γνωστά.

Το έτοιμο για παραγωγή FC-31 θα φέρει επίσης ένα ενεργό ραντάρ ηλεκτρονικής σάρωσης
(AESA), οπτικά συστήματα κράνους, σύστημα υπέρυθρης αναζήτησης (IRST), ολοκληρωμένο ηλεκτρο-οπτικό σύστημα στόχευσης (EOTS) και οθόνη μονού πιλοτηρίου με πλευρικό stick ελέγχου πτήσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail