«Σεισμός» στην Τουρκία - "Μισθό" με το μήνα έπαιρνε ο δολοφόνος του πρέσβη από το AKP

Freepen.gr - Σεισμός αποκαλύψεων στην Τουρκία καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της aktifhaber news που αναδημοσιεύει το turkishminute ο αστυνομικός, Mevlüt Mert Altıntaş που δολοφόνησε το Ρώσο πρέσβη Andrei Karlov, είχε λάβει περισσότερες από 30 (!) πληρωμές από το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP)  του Ερντογάν σε μια περίοδο μόλις 2 1/2.

Δύομισι έτη, 30 πληρωμές, σημαίνει πρακτικά ένα μισθό το μήνα.

Ο Altıntaş είχε εισαχθεί στην Αστυνομική Ακαδημία το 2014 με το νέο σύστημα αναφοράς που είχε εφαρμόσει η κυβέρνηση του AKP που ακολούθησε το προσωρινό κλείσιμο όλων των αστυνομικών σχολών λόγω της τότε επιχείρησης αντιμετώπισης της διαφθοράς στην οποία είχαν εμπλακεί και υπουργοί.

Στον αντίποδα η κυβέρνηση επιχειρεί να κατατάξει το νεκρό Altıntaş (που σκοτώθηκε για να μη μιλήσει) στους Γκιουλενιστές. Τώρα πως γίνεται να ανήκε στους οπαδούς του Γκιουλέν, όταν πληρωνόταν με το μήνα από το AKP, δεν τον είχε αγγίξει κανείς από την απόπειρα πραξικοπήματος και μετά, ενώ παράλληλα είχε μετάσχει σε οκτώ αποστολές συνοδείας-προστασίας του Ερντογάν, θα πρέπει να εξηγηθεί!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail