Τους έκαναν τσακωτούς στο δρόμο και τους τίναξαν στον αέρα τα Sukhoi - «Δε θα στείλετε ούτε κουτάκι στο Χαλέπι»

Freepen.gr - Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία συνέχισε τις αεροπορικές επιδρομές στο νότο της επαρχίας του Χαλεπίου αυτή την εβδομάδα με στόχο τις γραμμές εφοδιασμού των τζιχαντιστών από την επαρχία του Ιντλίμπ στο Χαλέπι.

Τα ρωσικά μαχητικά ξεκίνησαν τις επιθέσεις στο νότιο Χαλέπι σήμερα το πρωί με στόχο διάφορα οδικά δίκτυα από τη βορειοανατολική επαρχία του Ιντλίμπ, συμπεριλαμβανομένου του στρατηγικού αυτοκινητόδρομου Δαμασκού-Χαλεπίου (Μ-5 Highway) που συνδέει το τζιχαντιστικό προπύργιο της Saraqib με το χωριό Khan Touman.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή στο Χαλέπι, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία κονιορτοποίησε σειρά εχθρικών στόχων καταστρέφοντας έναν αριθμό οχημάτων που μετέφερανν προμήθειες στις εμπροσθοφυλακές των τζιχαντιστών κοντά στο Χαλέπι.

Εκτός από τους βομβαρδισμούς πάνω από το νότιο Χαλέπι, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία έπληξε επίσης τις άμυνες της Jaysh al-Fateh (Army of Conquest) στα δυτικά προάστια του Χαλεπίου και συγκεκριμένα στα σχεδόν έρημα χωριά Al-Mansura και Rashiddeen 4.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail