Όταν φωνάζεις στο Μαξίμου τους βουλευτές για κομματικά θέματα, δεν είσαι πρωθυπουργός αλλά πολιτικά λιγούρης

Του Στρατή Μαζίδη

Χθες το πρωί άκουσα στο ραδιόφωνο μια συνέντευξης ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου δε συγκράτησα το όνομα, αλλά στάθηκα στα όσα είπε για τη βραδινή έξοδο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο βουλευτής περιέγραψε επί της ουσίας μια κομματική σύναξη αφού συζητήθηκαν θέματα των εθνοπατέρων στις περιφέρειές τους κτλ.

Ο κ. Τσίπρας ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει τους βουλευτές του και αυτοί με βλαχομπαρόκ εμφανίσεις και πεσκέσια να δίνουν το "παρών" σε όμορφες βραδιές με ζωντανή μουσική, ποτό και ξηρά τροφή.

Αυτό όμως δεν μπορεί να το κάνει στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί είναι το γραφείο του πρωθυπουργού όπου υποτίθεται πως εργάζεται για τα θέματα της χώρας.

Μπορεί να το κάνει στην Κουμουνδούρου. Αλλά και αν θέλει μεγαλεία με κήπους, τότε δόξα τω Θεώ υπάρχουν ένα σωρό χώροι, αίθουσες εκδηλώσεων με κήπους για να τα μισθώσει κανείς και να διοργανώσει ό,τι επιθυμεί βάζοντας παράλληλα το χέρι στην τσέπη. Τη δική του, όχι τη δική μας όπως θα συμβεί με τα όποια έξοδα που τυχόν στοίχισε το πάρτι στο Μαξίμου.

Τέτοια πολιτική λιγουριά δεν πρέπει να έχουμε ξαναδεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail