Η σκευωρία αποκαλύπτεται - Έβαλαν άλλους να κάνουν το έγκλημα - Ζητά συγγνώμη και η Δανία για το Ντέιρ Εζόρ

Freepen.gr - Ένας ένας από τους συμμετέχοντες στο μακελειό του Ντέιρ Εζόρ με αποτέλεσμα το θάνατο 80 στρατιωτών και τον  τραυματισμό άλλων 100, λαμβάνουν αποστάσεις, ζητούν συγγνώμη και εκθέτουν τις ΗΠΑ που είναι η επικεφαλής χώρα του Συνασπισμού

Θυμίζουμε ότι χθες η Αυστραλία διαχώρισε τη θέση της (σχετικό άρθρο της Freepen.gr) ενώ σήμερα ήταν η σειρά της Κοπενχάγης.

Το δανέζικο Υπουργείο Αμυνα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία παραδέχεται ότι τα δύο F-16 που μετείχαν στην επιχείρηση ήταν δικά του αλλά αναφέρει πως σταμάτησαν αμέσως όταν οι Ρώσοι ανέφεραν ότι χτυπήθηκαν θέσεις του συριακού στρατού αντί της ISIS.


Το Υπουργείο υπογράμμισε πως είναι «λυπηρό εάν ο συνασπισμός χτυπά ο,τιδήποτε άλλο, εκτός από τις  δυνάμεις της ISIS».

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε ότι «θα συνεργαστεί πλήρως με το Συνασπισμό για τη διερεύνιση της υπόθεσης».

Όπως σημειώσαμε και χθες στη Freepen.gr οι ΗΠΑ πολεμούν στη Συρία αφανώς είτε μέσω των Κούρδων είτε μέσω των μετριοπαθών αποκεφαλιστών, είτε μέσω των Τούρκων, είτε μέσω του Συνασπισμού.

Πριν λίγες εβδομάδες έβαλαν τους Κούρδους να εμπλακούν σε εχθροπραξίες με το συριακό θύλακα στη Χασάκα. Τώρα οδήγησαν τους συμμάχους τους "κατά λάθος" στο βομβαρδισμό σύριων στρατιωτών.

Η παγίδα αποκαλύπτεται, το σχέδιο των ΗΠΑ για να τεμαχίσουν τη Συρία φανερώθηκε. Ο Πούτιν ξύπνησε ή όχι ακόμη;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail