Η Αυστραλία ζητά διεθνώς συγγνώμη από τη Συρία - Απόδειξη ότι έπεσε σε παγίδα των ΗΠΑ;

Freepen.gr - Η επίσημη αντίδραση της Αυστραλίας στο μακελειό του Ντέιρ Εζόρ όπου επλήγησαν θέσεις του Συριακού Στρατού και ευνοήθηκαν οι ισλαμιστές της ISIL με τραγικό απολογισμό το θάνατο 83 στρατιωτών και τον τραυματισμό άλλων 100, έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την Καμπέρα.

Όπως προέκυψε, στο σχηματισμό του Συνασπισμού που πραγματοποίησε το πλήγμα συμμετείχε και αυστραλιανό αεροσκάφος.

Ωστόσο το υπουργείο Αμυνας σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Αυστραλιανό αεροσκάφος ήταν ανάμεσα σε μια σειρά από διεθνή αεροσκάφη που συμμετέχουν σε αυτή την επιχείρηση του Συνασπισμού.

Η Αυστραλία δε θα έπληττε ποτέ σκόπιμα στρατιωτική μονάδα ή θέση της Συρίας ή θα υποστήριξε ενεργά την ISIL. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε αυτό το περιστατικό».

Άραγε η χώρα των καγκουρό έπεσε σε μια καλοστημένη παγίδα και χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της;

Η άμεση και ξεκάθαρη ανακοίνωση της Αυστραλίας με σκοπό να αποκλείσει τον οιοδήποτε δόλο, συνηγορεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail