ΝΤΡΟΠΗ! Ο Μητσοτάκης βάζει αστερισκό στα των φόρων, τάζει κουπόνι 180 ευρώ κι έκανε ΓΑΡΓΑΡΑ τα εθνικά θέματα

Του Στρατή Μαζίδη

Ωραίος και αεράτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης άρχισε την ομιλία του στη φετινή ΔΕΘ. Κατά την τοποθέτησή του στα φορολογικά ζητήματα είπε πως θα σταθεί λίγο περισσότερο.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στο 20% σε δύο δόσεις, σε φορολογικό συντελεστή 9% για τα πιο χαμηλά στρώματα, για για για αλλά στο τέλος έβαλε ένα ΑΝ ώστε να μην σπάσει το "Συμβόλαιο Αλήθειας" με το λαό.

Ποιο;

Αυτά θα γίνουν αν πιάνουμε τους στόχους και αν οι δανειστές δεχθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα μετά το 2018 να κυμανθούν στο 2% και όχι το 3,5%.

Με άλλα λόγια; Καληνύχτα σας. Πάντως ο Κυριάκος θα έχει τιμήσει το στημένο συμβόλαιο αλήθειας. Ας όψεται η άτιμη η "κενωνία".

Κουβέντα για συγκεκριμένες περικοπές στο Δημόσιο εκτός από τις συνήθεις γενικότητες. Κάποτε πχ έβρισκε - και πολύ σωστά- την έκπτωση του 30% του ΕΝΦΙΑ στα € 600 εκ. της ειδικής επιδότησης του ταμείου των ΔΕΗτζήδων. Τώρα; Τώρα πάμε για εκλογές.

Κουβέντα ότι θα πάρουν πόδι οι κοπανατζήδες από το Δημόσιο. 

Κουβέντα για λουκέτο σε άχρηστους οργανισμούς.

Κουβέντα για τους 40ρηδες συνταξιούχους.

Γιατί άμα θες αναπτυξιακό φορολογικό σύστημα, υπάρχουν λύσεις όπως εκείνες που εφήρμοσε η Κύπρος.

Ωστόσο έταξε κουπόνι 180 ευρώ το μήνα για ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς για όσα παιδιά θα μένουν έξω από τους δημοτικούς. Άραγε θα του το επιτρέψουν οι δανειστές; Βέβαια αναζητούνται άλλα 180 με 200 ευρώ αφού ιδιωτικός παιδικός με 180 ευρώ το μήνα δεν υπάρχει.

Α και κάτι τελευταίο. Ο επόμενος πρωθυπουργός της Μπανανίας δεν έκανε καμία αναφορά στα Εθνικά Θέματα.

Αθρόα εισβολή μουσουλμάνων παρανόμων μεταναστών και προσφύγων, επεισόδια στα νησιά, ελληνοτουρκικά, οι αλβανικές προκλήσεις στη Βόρεια Ηπειρο με την αρπαγή της περιουσίας των Χειμαριωτών, Μακεδονικό, ΑΟΖ, Κύπρος, αξιόμαχο Ενόπλων Δυνάμεων.

Κουβέντα δεν είπε ο Κυριάκος.

Ας μην απορεί λοιπόν που έχει κολλήσει στο 26% απέναντι στον πλέον χειρότερο πρωθυπουργό μετά το Β' ΠΠ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail