Αποκάλυψη - Στην εκκλησία της Νορμανδίας όπου έσφαξαν τον ιερέα, είχαν δωρίσει οικόπεδο για τζαμί

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το ξέρετε ότι στην εκκλησία της Νορμανδίας στην οποία ο ιερέας αποκεφαλίστηκε από τους μουσουλμάνους τζιχαντιστές είχαν δωρίσει οικόπεδο που άνηκε στην εκκλησία, για χτίσουν τζαμί εκεί οι μουσουλμάνοι;

Ο επικεφαλής του παπικού θρησκευτικού τάγματος που γνώριζε τον σκοτωμένο ιερέα Jacques Hamel έχει αποκαλύψει ότι η Εκκλησία είχε παραχωρήσει το διπλανό οικόπεδο σε μουσουλμάνους για να χτίσουν ένα τζαμί εδώ και καιρό.

O ηγούμενος του τάγματος των Bενεδίκτων μοναχών, Μαρκ Εφραίμ Noλαν, είχε σχολιάσει: «Το σοκ είναι χειρότερο μετά από την είδηση διότι ο Πατερ Ζακ ήταν ένα ήσυχος, άγιος άνθρωπος που εργάστηκε όλη του τη ζωή για τους ανθρώπους της φτώχειας της περιοχής, πολλοί τον ονόμαζαν Πάπα Φραγκίσκο».

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες αναδύονται σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του Γάλλου παπικού ιερέα. Οι τελευταίες λέξεις του προς τους δολοφόνους του ήταν «φύγε από μπροστά μου σατανά». Αυτά τα τελευταία λόγια του πάτερ Χάμελ, τα οποία είναι παρμένα από την Αγία Γραφή, είναι φράσεις που χρησιμοποιούνταν συχνά από τους παπικούς εξορκιστές για να διώξουν τους δαίμονες.

Τοτε λέγει με αγανάκτησιν ο Ιησούς• “φύγε αμέσως από εμπρός μου, σατανά. Διότι έχει γραφή• Κυριον τον Θεόν σου θα προσκυνήσης και αυτόν μόνον θα λατρεύσης”. Ματθ. 4,10

Ο ιερέας που σφαγιάστηκε ζούσε μια καθαρή, απλή ζωή, με έμφαση στην δημιουργία φιλικών σχέσεων με τους μουσουλμάνους. Οι Εκκλησιαστικές αρχές διευκόλυναν την παροχή γης δίπλα από την εκκλησία του για τους τοπικούς μουσουλμάνους ώστε να χτίσουν ένα τζαμί, και τους δόθηκε η χρήση της αίθουσας της ενορίας και άλλες εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

http://players.brightcove.net/4221396001/60716998-ff67-4298-8bd7-2162e15a858d_default/index.html?videoId=5060786735001

Οι παπικές αδελφές παρέδιδαν ακόμη και μαθήματα ανάγνωσης σε παιδιά μουσουλμάνων σε πολυκατοικίες.
Όλες αυτές οι προσπάθειες είχαν γίνει από την χριστιανική κοινότητα για να είναι πιο φιλόξενη προς τους μουσουλμάνους(αυτό ήταν το μεγάλο ευχαριστώ).

«Τον ιερέα τον ανάγκασαν να γονατίσει. Ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του», είπε η μοναχή, αδελφή Δανιέλλα.

«Οι ίδιοι τα βιντεοσκοπούσαν όλα. Έκαναν ένα είδος κηρύγματος γύρω από το βωμό, στην αραβική γλώσσα. Είναι φρίκη», είπε στο γαλλικό κανάλι BMF. «Ήταν μια ισλαμική θυσία προσφορά στον Αλλάχ» πρόσθεσε.

Ένα τέτοιο σύστημα θυσιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ίδιου του Ισλάμ. Δηλαδή η χρήση ενός ανθρώπινου όντος ως «Γιορτή της Θυσίας» στο Ισλάμ είναι επιτρεπτό. Αυτό υποστηρίζεται από αρκετούς κορυφαίους μουσουλμάνους θεολόγους κατά τη διάρκεια της ιστορίας του Ισλάμ, όπως οι Aλ-Σαφί, Δαχαμπί , Ιμπίν Ταϊιμίγια, Μπουκχαρί, Δαράμι, κ.α.

Οι μουσουλμάνοι υποστηρικτές της ISIS ανάγκασαν ακόμα και δύο καλόγριες να παρακολουθήσουν, καθώς τραβούσαν οι ίδιοι τον αποκεφαλισμό του Γάλλου καθολικού ιερέα Ζακ Hamel. Οι μοναχές επιβεβαίωσαν ότι οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες στην διάρκεια της εκτέλεσης έκαναν «ένα είδος κηρύγματος-τελετής».

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι μουσουλμάνοι προσφέρουν ιερέα στο θυσιαστήριο. Ο Φρανσουά Μουράτ, είναι ένας άλλος ιερέας που θυσιάστηκε με τον ίδιο τρόπο. Επίσης, πρόσφατα στην βέλγική πόλη Λάνακεν ο πάτερ Jos Vanderlee, ένας 65χρονος ιερέας, μαχαιρώθηκε στο σπίτι του την Κυριακή από έναν αιτούντα άσυλο, όταν ο ιερέας τον επέτρεψε να κάνει μπάνιο.

Ο πάτερ Vanderlee άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και τον άφησε μέσα. Αφότου ο άντρας χρησιμοποίησε το ντους απαίτησε λεφτά από τον ιερέα, αλλά μόλις ο ιερέας αρνήθηκε, ο αιτών άσυλο του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.

Ο 65χρονος κατάφερε να αμυνθεί υποφέροντας με κάποια τραύματα στα χέρια του. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και δεν έχει συλληφθεί ακόμη. Ο ιερέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Genk όπου και εγχειρίστηκε αμέσως.

Ο δήμαρχος του Λάνακεν, Marino Keulen, έχει δηλώσει ότι «σε αυτό το σημείο της έρευνας, δεν υπάρχει κανένας σύνδεσμος μεταξύ επίθεσης και τρομοκρατικής ενέργειας». Μα φυσικά και όχι, επειδή τα μαχαιρώματα των μουσουλμάνων δεν σχετίζονται ποτέ με την τρομοκρατία, απλώς είναι κάποια τζιχάντ μαχαιρώματα.

Ακόμη, άλλη μια επίθεση έλαβε μέρος στην Ισπανία. Η αστυνομία κυνηγά έναν μαροκινό μουσουλμάνο ο οποίος επιτέθηκε έναν καθολικό ιερέα σε μια καφετέρια της Ισπανίας, μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία του καθολικού ιερέα πάτερ Ζακ Χάμελ από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Ο μουσουλμάνος επιδρομέας, ο οποίος υπολογίζεται ότι είναι γύρω στα 35 χρονών, προσπάθησε να αρπάξει τον σταυρό του ιερέα που ήταν κρεμασμένος στο λαιμό του, αφού τον πρόσβαλε και τον απείλησε να τον σκοτώσει. Η εγκληματική πράξη έγινε όταν ο φραγκισκανός ιεραπόστολος επισκεπτόταν συγγενείς του στην Καρθαγένη, νοτιοδυτικά της Ισπανίας.

Ένας σερβιτόρος έσπευσε προς το μέρος του για βοήθεια αλλά δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με ένα μπουκάλι. Ο Μαροκινός τράπηκε σε φυγή, αφότου τον σταμάτησαν δύο συμπατριώτες του όταν έσπασε το μπουκάλι και πήγε να επιτεθεί τον ιερέα με θραύσμα γυαλιού.

Ενας ιερέας, γνωστός μόνο με το θρησκευτικό του όνομα, Φρέι Ιώβ του Χριστού, είπε σε μια τοπική εφημερίδα ότι πιστεύει πως η επίθεση είχε ιδεολογικά κίνητρα και ήταν μια καθαρή υπόθεση χριστιανοφοβίας. Τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιοι ιερείς στην καθολική εκκλησία οι οποίοι καταλαβαίνουν αυτά που γίνονται από το Ισλαμικό Κράτος, σε αντίθεση με τον πάπα αλλά και άλλους αποκοιμισμένους παπικούς και ορθόδοξους ιερείς.

Οι Δυτικές κυβερνήσεις γενικότερα, αδιαφορούν να προειδοποιήσουν το κοινό αυτό που έπρεπε να είχαν προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό. Το σύνθημα ISIS Akri/Akra (που σημαίνει «προπύργια») είναι η κλήση του Ισλάμ για να χτυπήσει τη Δύση σε περιοχές που είναι πιο εύκολα προσβάσιμες. Οι περισσότεροι αναρωτιούνται «πότε θα ξυπνήσουν οι Δυτικοί»;

Η απάντηση σε αυτό δίνεται μέσω μιας άλλης ερώτησης , δηλαδή πως ο Θεός ξεσήκωσε το αρχαίο Ισραήλ στη Βίβλο. Η καταδίωξη στη Γαλλία κατά της εκκλησίας , τελικώς θα αφυπνίσει τους Γάλλους να συνειδητοποιήσουν ότι ο πόλεμος δεν σχετίζεται με αρρωστημένες και νεκρές κοσμικές αντιλήψεις οι οποίες αποκρύπτουν την πραγματική κατάσταση.

Οι μουσουλμάνοι έχουν ήδη εισβάλλει στη Γαλλία όπως έκαναν τον 8ο αιώνα. Ένα από τα κτίρια που ήθελαν να καταστρέψουν τότε ήταν η εκκλησία του Αγίου Μαρτίνου και παρομοίως πρόσφατα επιτέθηκαν την Νίκαια της Γαλλίας κάτι το οποίο δεν ήταν σύμπτωση. Η Νίκαια γενικότερα, είναι μια πόλη την οποία έχουν διαβεί πολλοί άγιοι από τις απαρχές του χριστιανισμού.

Αυτό είναι ένας πόλεμος της ιστορίας. Οι προφητείες για τους μουσουλμάνους εισβολείς στην Ευρώπη έχουν προφητευτεί από αγίους, αιώνες πριν και αρχίζουν να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας.

Η συνέχεια εδώ > nikosxeiladakis.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail