Περί ιερών αγελάδων της πολιτικής

Ελένη Παπαδοπούλου

Πριν μερικές ημέρες στο Πρώτο Θέμα διαβάσαμε δημοσίευμα σχετικά με την εμπλοκή συμβούλου του Μαξίμου με το ίδρυμα Σόρος. Ολόκληρη ανάλυση για τα ποιός, τί και πώς. Να εκφράσουμε λοιπόν εύλογα την απορία μας για ποιόν λόγο ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ δεν έχει ασχοληθεί, ούτε καν μία απλή αναφορά, με την στενότατη συνεργασία του Καμίνη και του Δήμου της Αθήνας, με τον Σόρος. Είναι πράγματι περίεργο να μας ενδιαφέρει η εμπλοκή τριτοκλασάτων στελεχών του Σύριζα με τον Σόρος, αλλά να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε την επί σειρά ετών στενότατη συνεργασία του δημάρχου της πρωτεύουσας της χώρας με τον εν λόγω "επενδυτή".

Ο Καμίνης το 2013 παρέδωσε στην κυριολεξία την πόλη επισήμως πλέον στις πολιτικές του κυρίου αυτού και εγκατέστησε αυτόν και τις συνεργαζόμενες ΜΚΟ σε κτίριο του Δήμου για δέκα χρόνια. Ολο αυτό φυσικά το δίκτυο απέκτησε πλοκάμια, τα οποία έχουν απλωθεί ως γάγγραινα στην πόλη και την διαλύουν καθημερινά. Η πόλη δεν έχει κατοίκους. Εχει ΜΚΟ και νομαδικούς πληθυσμούς, που χρήζουν φροντίδας από τον κάθε Σόρος, που ιερές αγελάδες φρόντισαν να εγκαταστήσουν μέσα στην καρδιά της πόλης και της χώρας.

Για όλο αυτό το θέμα τα ΜΜΕ τήρησαν σιγή ιχθύος. Μία πόλη, πρωτεύουσα κράτους διαλύεται καθημερινά εξαιτίας αυτής της συνεργασίας και τα ΜΜΕ ενοχλούνται από τον άγνωστο χ συριζόπουλο και ουχί από έναν δήμαρχο, που αν δεν είναι βιτρίνα των πολιτικών του ιδρύματος του Σόρος, είναι σίγουρα λαμπρός πρεσβευτής των πολιτικών του.

Να αναρωτηθούμε επίσης για ποιόν λόγο δεν αναφέρεται πουθενά ότι η κα Αντιγόνη Λυμπεράκη, που στο Ποτάμι είναι υπεύθυνη του μεταναστευτικού, είναι μέλος του ΔΣ της ΜΚΟ του Σόρος Solidarity Now. Και αφού είναι μέλος εκεί, να ξανααναρωτηθούμε τί ρόλο βαράει ο Θεοδωράκης και το Ποτάμι και τί χρηματοδοτήσεις παίζουν εκεί μέσα.

Το όλο θέμα είναι σκάνδαλο. ΟΙ ΜΚΟ και το δίκτυο του Σόρος έχουν απλωθεί, έχουν σαρώσει τα πάντα, όλοι το γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν μιλάει. Δεν κάνει αλληλεγγύη ο άνθρωπος αυτός και όσοι τον ακολουθούν. Κάνει πολιτική. Πολιτική διάλυσης κάθε έννοιας πολιτισμού, κοινωνικής συνοχής και δυτικών αξιών. Τα ποσά που επενδύονται στο project διάλυσης των δυτικών κοινωνιών, γιατί όντως περί επένδυσης πρόκειται, είναι τέτοια που μπορούν να εξασφαλίσουν ασυλία για κάθε ιερή αγελάδα που συμμετέχει σε αυτό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail