Τελευταία προειδοποίηση Κρεμλίνου στο Κίεβο

Μία από τις απαντήσεις στην απόπειρα σαμποτάζ που πραγματοποιήθηκε στην Κριμαία, τη νύχτα της 8ης Αυγούστου, μπορεί να είναι μια πλήρης ρήξη των διπλωματικών σχέσεων με την Ουκρανία.

Aνώνυμη πηγή είπε στην εφημερίδα Izvestia ότι η ρωσική κυβέρνηση εξετάζει διάφορα σενάρια, ώστε οι ενέργειες της Ουκρανίας να μην μείνουν χωρίς επαρκή απάντηση.

Μία πιθανότητα είναι η διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με ότι αυτό συνεπάγεται,η συγκεκριμένη πρόταση υπάρχει στο τραπέζι, αλλά η απόφαση θα ανήκει μόνο στον αρχηγό του κράτους.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι οι συνομιλίες για την επίλυση της σύγκρουσης στο Ντόνετσκ είναι άχρηστες, καθώς η ουκρανική πλευρά αντί του εποικοδομητικού διαλόγου χρησιμοποιεί τον τρόμο.Κάνουμε έκκληση στους Αμερικανούς και Ευρωπαίους εταίρους ότι οι σημερινές αρχές του Κιέβου δεν ψάχνουν λύση στα προβλήματα με τις συνομιλίες αλλά κινούνται με την τρομοκρατία.Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό,είπε ο Ρώσος ηγέτης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Μόσχα θα λάβει πρόσθετα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια.
Η διακοπή των διπλωματικών σχέσεων θα είναι ένα σοβαρό βήμα,το οποίο όμως θα φέρει την πολεμική σύγκρουση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.

Ακόμα και όταν η Τουρκική Αεροπορία κατέρριψε το Ρωσικό αεροσκάφος έσαπσαν οι σχέσεις των δύο χωρών,αλλά μετά από καιρό αποκαταστάθηκαν.Το Κίεβο τώρα δεν δέχτηκε την αλλαγή του Ρώσου Πρέσβη, την οποία δεν ενέκρινε.

Το ερώτημα που τίθεταιείναι αν και πότε η Μόσχα θα διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με την Ουκρανία.Αραγε θα το πράξει;

http://rusvesna.su/recent_opinions/1471038562
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail