ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ! Τυφλό χτύπημα με τουλάχιστον δύο σφαίρες στο κτίριο που στεγάζεται η πρεσβεία του Μεξικού – Εξετάζεται ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης!

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με τρύπα σε τζάμι, που εντοπίστηκε σήμερα σε γραφεία χρηματιστηριακής εταιρείας στην πλατεία Κολωνακίου, και η οποία -σύμφωνα με αστυνομικές πήγες- με βάση τις πρώτες ενδείξεις προέρχεται από σφαίρα.

Υπάλληλος της χρηματιστηριακής εταιρείας μόλις είδε την τρύπα στο τζάμι, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να διεξάγουν έρευνα.

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, έναν όροφο πιο κάτω, με την πρεσβεία του Μεξικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα η πρεσβεία του Μεξικού είχε γίνει στόχος αντιεξουσιαστών και μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας είχαν κάνει έφοδο στα γραφεία καταγγέλλοντας τη βίαιη καταστολή των κινητοποιήσεων στο Μεξικό.

mexiko_sfaira3
mexiko_sfaira2

crashonline.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail