ΜΠΡΑΒΟ στο σπουδαίο Πολωνό Ολυμπιονίκη Πιορτ Μαλακόφσκι: Πουλά το μετάλλιό του για να σωθεί αγοράκι με καρκίνο


Freepen.gr - Ο Πολωνός δισκοβόλος Πιορτ Μαλακόφσκι, αποφάσισενα βάλει πωλητήριο στο ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για ένα αγοράκι που πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

«Στο Ρίο πάλεψα για το χρυσό» ανήρτησε ο Μαλακόφσκι στο προφίλ του στο Facebook και συμπληρώνει:

«Καλώ όλους τους ανθρώπους, να αγωνιστούμε μαζί για κάτι που είναι ακόμη πιο πολύτιμο: για την υγεία αυτού του φανταστικού αγοριού».

Ο Μαλακόφσκι δήλωσε πως όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία θα διατεθούν για τη θεραπεία του 3χρονου Πολωνού αγοριού, Ολεκ Σιμάνσκι, που πάσχει από ρετινοβλάστωμα, είδος νεοπλασίας των ματιών στα μικρά παιδιά.


«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να σωθούν τα μάτια του Ολεκ στην Πολωνία. Η μόνη πιθανότητα είναι να πάει για θεραπεία στη Νέα Υόρκη », υπογράμμισε.

Το ίδρυμα «Siepomaga» έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου το ένα τρίτο των χρημάτων από τις 126.000 δολάρια που απαιτούνται για να χρηματοδοτηθεί η θεραπεία του παιδιού στην οφθαλμολογική ογκολογική κλινική του Ντέιβιντ Αμπραμσον στη Νέα Υόρκη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail