Tο πρώτο βήμα αφελληνισμού της οικονομίας!

H παραίτηση των τριών μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο ουσιαστικά ελέγχει την περιουσία των Ελλήνων, κυρίως τη συμμετοχή του δημοσίου στις τράπεζες, είναι το πρώτο βήμα για τον αφελληνισμό της οικονομίας.

Η παραίτησή τους έγινε κατ' απαίτηση των ξένων που τους έκριναν ανεπαρκείς και που προωθούν στο ΤΧΣ Πολωνούς ή Ούγγρους επικεφαλής.

Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη η οποία θέτει σε κίνδυνο όλο το τραπεζικό σύστημα και χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις.

Όμως, οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, και η εμφανής προσπάθεια των δανειστών (που λειτουργούν ως «μπροστινοί» ξένων funds) να ελέγξουν τις ελληνικές τράπεζες και να βάλουν ξένους κομισάριους, φαίνεται να αφήνει απαθή την κυβέρνηση. Πρόκειται για μια συμπεριφορά που κάτι κρύβει, είναι μια ένοχη σιωπή σε ένα έγκλημα που πάει να γίνει.

Μια αριστερή κυβέρνηση θα τολμήσει να ξεπουλήσει στους ξένους τις τράπεζες, το ΤΧΣ και επομένως τα κόκκινα δάνεια χιλιάδων επιχειρηματιών και δανειοληπτών;

Πρόκειται για πολύ σοβαρή εξέλιξη που δεν πρέπει να συμβεί. Οι ξένοι θέλουν να βάλουν δικούς τους ανθρώπους όχι μόνο στα διοικητικά συμβούλια ως μέλη αλλά και στις διοικήσεις ώστε να ελέγχουν τα πάντα. Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι πρέπει να αλλάξουν οι παρούσες διοικήσεις καλώς, ας γίνει. Όμως, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ευρύτερο σχέδιο άλωσης των τραπεζών ώστε να περάσει ο έλεγχος της οικονομίας σε συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν στενές σχέσεις με τους δανειστές.

Θα είναι το τελευταίο έγκλημα του Τσίπρα και της παρέας του. Διέλυσαν την οικονομία και την φόρτωσαν με επιπλέον 100 δισ. ευρώ. Έχουν προκαλέσει μια σοβαρή πολιτική κρίση, απαξίωση του πολιτικού συστήματος και έχουν ενισχύσει την απαισιοδοξία και την οργή των πολιτών. Έχουν κλείσει το μάτι στους ακροδεξιούς και παίζουν με τις ψήφους τους. Με τον νέο εκλογικό νόμο θα προκαλέσουν μια ανεπανόρθωτη πολιτική αναταραχή με την Ελλάδα να μην μπορεί να σχηματίσει ισχυρές κυβερνήσεις και τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι ρυθμιστής, ακόμη κι αν ο κόσμος τον έχει απορρίψει.

Και τώρα, σε μια διαλυμένη οικονομία που τα πάντα ξεπουλιούνται βάζει το τελευταίο καρφί, προσφέροντας στο πιάτο των ξένων τις τράπεζες, τα δάνεια, τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Αυτή είναι η αριστερά που μας κυβερνά. Θα τα δώσουν όλα και μετά θα σηκωθούν να φύγουν έχοντας κάνει μεγάλες περιουσίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail