Η Τουρκία αποσύρει τους αξιωματικούς της ΜΙΤ που εργάζονταν σε συντονισμό με τις τρομοκρατικές φράξιες στο Χαλέπι

Η Τουρκία αποσύρει τους αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών της από το Χαλέπι μετά από διαφωνίες με τις συριακές ένοπλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Το πρακτορείο ειδήσεων Fars, IRNA ανέφερε ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει αποσύρει όλους τους αξιωματικούς των των μυστικών της υπηρεσιών που δούλευαν σε συντονισμό με τις ένοπλες συριακές παρατάξεις της «αντιπολίτευσης» στην ύπαιθρο της περιοχής του Χαλεπίου σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, που πιθανότατα αντανακλά την ύπαρξη διαφορών μεταξύ της τουρκικής κυβέρνησης και αυτών των παρατάξεων.

Ενδεχομένως πάντως ν΄αποτελεί κι ένα προοίμιο για μια μεγάλη αλλαγή στην επίσημη στάση της Τουρκίας στο συριακό κάτι που αν είναι θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Αυτή η εξέλιξη επήλθε μετά τις εκθέσεις για ύπαρξη διαφορών μεταξύ των ενόπλων παρατάξεων της «αντιπολίτευσης» καθώς δεν κατόρθωσαν να σπάσουν την πολιορκία που τους επέβαλε ο συριακός στρατός στο Χαλέπι.

dimpenews
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail