Αθανάσιος Δρούγος: ο Ερντογάν ετοιμάζει τη νέα Τουρκία

Ειδικό τετρασέλιδο έγγραφο 20 κορυφαίων Αμερικανών αναλυτών, δεν αποκλείει η Τουρκία να μεταπέσει σε μορφή ''Πακιστάν'' των τελευταίων δύο δεκαετιών. Δηλαδή να καταστεί η χώρα πυρήνας ισλαμογενών οργανώσεων και φανατικών ομάδων. Ο Ερντογάν θα καταστεί πάρα πολύ αυταρχικός και θα προσπαθήσει να θέσει υπό τον απόλυτο έλεγχό του τα πάντα. Δύακολα θα επιβιώσουν οι νυν αρχηγοί, το πολύ για έναν χρόνο. Διότι θεωρούνται φιλοδυτικοί και φιλοΝΑΤΟικοί. Ο Ερντογάν ήδη έχει κατά νου γνωστούς ισλαμιστές στρατιωτικούς που δεν έχουνε φανεί ακόμη...

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕΠΤ 2016 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ 2017 (ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ) ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS. ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ. Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ "ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ"

ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Ή ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ.

ΚΛΕΙΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ) Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΥΦΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΛΠ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ. ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2017, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ/ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ "ΝΑΤΟ' ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΡΑΡ ΑΛ ΣΑΜ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ. ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΤΕΛΟΣ (ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ....

* Διεθνολόγος, στρατιωτικός αναλυτής, σύμβουλος ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. για θέματα ελληνικής και διεθνούς ασφάλειας

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail