Στην παρασιτοκρατία λέμε ‘ναι’!

Βάσια Ζαριφοπούλου • Νίκος Γεωργαντζάς

Λόγω απώλειας μνήμης και πλήρους άγνοιας της αγνοίας τους, καμμία εξέγερση, ούτε καν αντίσταση, δε θα προβάλουν τα εγγύς μελλοντικά θύματα της επερχόμενης χρηματιστικής καταστροφής. Ήδη συναινούν σε όλα, καθ’ όσον η νυν χρηματιστική ‘παρασιτοκρατία’ ξέρει να παράγει συναίνεση...

Στη βιολογία, παράσιτο είναι ένας ζωικός ή φυτικός οργανισμός. Ένα παράσιτο ζει και αναπτύσσεται μαζί και σε βάρος κάποιου άλλου, ‘ξενιστή’ οργανισμού, από τον οποίο το παράσιτο τρέφεται.

Προς το παρόν όλα πάνε μέλι-γάλα, επειδή τα θύματα δεν έχουν ούτε συναίσθηση ούτε συνείδηση της άρδην προβληματικής καταστάσεως. Όθεν, συναινούν.

Αφού ο μύθος εξατμισθεί, μόλις οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι οι νυν αρνητικές τιμές οργανώνουν την λεηλασία τους, όταν συνειδητοποιήσουν ότι η παρούσα χρηματιστική περιπλοκότητα κρύβει μόνον απάτη, τότε ο πιστωτικός μύθος θα καταρρεύσει. 

Η απαραίτητη υγιής κάθαρση, που στην συνέχεια θα επέλθει, θα είναι βίαιη, πολύ βίαιη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail