Τον εκτέλεσαν εξ επαφής και στη συνέχεια τον σταύρωσαν δημόσια απειλώντας να μην τον απομακρύνει κανείς

Freepen.gr - Νέα φρικτή δημόσια εκτέλεση από το Ισλαμικό Κράτος την Πέμπτη στο βόρειο Χαλέπι σύμφωνα με ακτιβιστές και αυτόπτες μάρτυρες.

Ο 28χρονος, Χουσεΐν Μοχάμεντ φέρεται να συνελήφθη από την ισλαμική αστυνομία της ISIS στην πόλη αλ-Μπαμπ στη βόρεια επαρχία του Χαλεπίου νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ένας ακτιβιστής δήλωσε στο ARA:

«Το Δικαστήριο της Σαρία κατηγόρησε τον Μωχάμεντ για αποστασία και άρνηση να μετέχει στις προσευχές στο τζαμί.

Ο δικαστής της Σαρία αποφάσισε ο Μοχάμεντ να εκτελεσθεί και να σταυρωθεί δημόσια ισχυριζόμενος ότι ήταν ένας αποστάτης που αρνήθηκε να εκτελέσει τα καθήκοντά της Σαρία και παραβίασε τους βασικούς νόμους του Χαλιφάτου»

Ο άτυχος άνδρας εκτελέστηκε δια πυροβολισμού και το πτώμα του σταυρώθηκε σε ένα στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο κέντρο της al-Bab.

Η πηγή σημπληρώνει πως «το σώμα του θύματος θα παραμείνει για τρεις ημέρες σταυρωμένο και η ISIS απείλησε τους ανθρώπους ότι όποιος προσπαθήσει να το απομακρύνει θα τιμωρηθούν ανελέητα».

Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκα παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της πόλης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail