Τον Γκιουλέν ζητά ο Ερντογάν από τις ΗΠΑ για να τον αποτελειώσει



Ενώπιον του τουρκικού λαού μίλησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσα σε ένα αίσθημα παντοδυναμίας μετά την απόπειρα το "πραξικοπήματος" για θέατρο σκιών.

Ο Τούρκος πρόεδρος έτυχε θερμής υποδοχής από χιλιάδες υποστηρικτές του που τον αποθέωσαν με συνθήματα και χειροκροτήματα σε νέα ομιλία του από το Δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης και οι οποίοι ούτε καν υποψιάζονται τους πιθανούς σκοτεινούς σχεδιασμούς του ηγέτη τους.

Ο Ερντογάν ζήτησε την έκδοση του Γκιουλέν στην Τουρκία τονίζοντας πως «η Τουρκία έκανε ότι ζητά η Αμερική» και σχολιάζοντας πως «το καρκίνωμα αφαιρέθηκε και οι βόμβες δεν σταμάτησαν τη Βουλή και τη δημοκρατία».

«Οι ένοπλες δυνάμεις είναι δικές μας, όχι εκείνες της παράλληλης δομής. Εγώ είμαι ο διοικητής των ενόπλων δυνάμεων», τόνισε ο Ερντογάν και προσέθεσε αναφερόμενος στο ξήλωμα των δικαστικών
 ότι «απομακρύναμε την κηλίδα από το δικαστικό σώμα».

Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει στους δρόμους για όλη την εβδομάδα και ζήτησε να υπάρχει ενότητα μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων κομμάτων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail