Τώρα που τελείωσε το BREXIT αρχίζει... η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος από το εκλογικό / δημοσκοπικό αποτέλεσμα στη Βρετανία. Δεν το έκρυψα ποτέ και δεν θα κρύψω ότι για εμένα είναι πολύ θετικό να αρχίσει αυτό το απόστημα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση να διαλύεται στα εξόν συνετέθη.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Μ. Βρετανία έχει μια μόνο μετάφραση / ερμηνεία : ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ.

Λυπάμαι που την εμφανή αρχή την έκανες οι Άγγλοι και όχι εμείς οι Έλληνες, αν και το αντίστοιχο δικό μας δημοψήφισμα θα μπορούσε να παράξει τα ίδια αποτελέσματα.

Θέλω να πω πολλά, να γράψω περισσότερα, όμως είμαι ήδη 20 ώρες στο πόδι, παρακολουθώντας και συζητώντας με τους Άγγλους φίλους / μπλογκερς των δικτύων εναλλακτικής ενημέρωσης.

Καλή δύναμη μάγκες και μάγκισσες και μην μασάτε τίποτα.

Τα όμορφα τώρα αρχίζουν...

e-koutsobola.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail