Μάζα εδώ… μάζα εκεί… μάζα παραπέρα…

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Δρ. Βαλκανικού Πολιτισμού

Μάζα που στηρίζει στην Συρία τον δικτάτορα το κόμμα του οποίου ολοκλήρωσε τον εξαραβισμό των Ελλήνων που είχε ξεκινήσει από το 1838 η Ρωσία.

Μάζα που δεν ξέρει καν ότι η Συρία είναι τεχνητό δημιούργημα των ιμπεριαλιστών, στηρίζει τον Αραβικό φασισμό αλλά μισεί τον ισλαμισμό που είναι έκφραση του ίδιου Αραβικού ρατσισμού απέναντι στους γηγενείς λαούς της Μέσης Ανατολής, ανάμεσα τους και τους Έλληνες.

Μάζα που νομίζει ότι το θέμα της Ρωσίας είναι η καθαρότητα της ορθοδοξίας και όχι ο σφετερισμός των δικαιωμάτων του Πατριαρχείου σε βάρος του δικού μας έθνους. Μόνο τα Πατριαρχεία που είναι προτεκτοράτα της Ρωσίας είναι ευαίσθητα σε ότι αφορά την καθαρότητα της Ορθοδοξίας -κατ’ αυτούς-.

Μάζα που χοροπηδάει μόλις ακούσει έναν καλό λόγο χωρίς καν να περιμένει το ελάχιστο έργο.

Μάζα που δεν καταλαβαίνει ότι οι πραγματικοί πρόσφυγες που είναι ελάχιστοι δίνουν την δυνατότητα για την απέλαση των παράνομων οικονομικών μεταναστών και των ισλαμιστών προσφύγων.

Μάζα που νομίζει ότι άμα βγει από την ΕΕ χωρίς σχέδιο, χωρίς εναλλακτική, θα βρέξει ανάπτυξη.
Άλλη μάζα που ασχολείται με φοβίες και αδιαφορεί για πράξεις.

Μάζα που θεωρεί κίνδυνο τη ομοφυλοφοβία αλλά αδιαφορεί για τους ομοφυλόφιλους που οι ισλαμιστές πετάνε από ψηλά κτήρια.

Μάζα που θεωρεί την ισλαμοφοβία ως κίνδυνο και αδιαφορεί για τα γυναικόπαιδα σκλάβους στα χέρια των τζιχαντιστών και την καθημερινή κόλαση που περνάνε.

Μάζα που δεν ξεχωρίζει τον πρόσφυγα από τον παράνομο οικονομικό μετανάστη και γίνεται συνένοχη έτσι στην συνέχιση της καταστροφής των πατρίδων των προσφύγων, και της λεηλασίας των πατρίδων των οικονομικών μεταναστών, καθώς κάτω από τετριμμένες θεωρητικολογίες που ελάχιστα άλλαξαν από το 1960 εμποδίζει την διεθνή κοινή γνώμη να ενημερωθεί και να δράσει.

Μάζα που κρίνει βάση εικόνας, μάζα ανίκανη να σκεφτεί για να κρίνει, μάζα… η χαρά του συστήματος, το δεκανίκι του, η πλειοψηφία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail